Optimaliseer Uw Leisure met Onze Efficiënte Technologie!


Stap in een wereld van automatisering ! Onze software levert alles wat je nodig hebt voor onder ander een onvergetelijke spelervaring: automatische toegang systeem, feedback geluiden, real-time scoring, countdowns en nog veel meer. Laat de revolutie beginnen! Alles is kant-en-klaar leverbaar en wordt in uw huisstijl geleverd. Daarbij heeft u een lage investering x hoge ROI = groei met veel potentie!

Van computer tot element, alles is geregeld


Naar uw wens kunnen wij alles aanleveren en/of advies geven. Met de kant-en-klare hardware in combinatie met de PrisonGames software bent u verzekerd van een spoedige installatie. Daarbij is het vaak mogelijk om op afstand support te leveren, zodat u zeker bent van een stabiel draaiende oplossing. 

Versterk uw bedrijf met ons advies


Transformeer je bedrijf met communicatie en de perfecte synergie tussen hardware en software. Laat ons uw systemen verbinden en optimaliseren terwijl u zich concentreert op wat u het beste doet. Met de mogelijkheid van updates op afstand, blijft uw bedrijf altijd vooroplopen in de technologische evolutie. Laten we samenwerken en uw toekomst vormgeven!


Demo van één van de mogelijke oplossingen RFID met idicator led-ring. Hierbij is er een RFID-reader achter de muur verwerkt. 

Video Functie RFID detectie & indicatie led:

  1. Groen = vrij 
  2. Blauw = RFID tag gedetecteerd
  3. Oranje = Bezet
  4. Rood = Onderhoud

Op deze manier geven wij eenvoudig aan of een cel (kamer) speelbaar is.

PrisonGames 3

Het PrisonGames systeem bestaat uit software met passende hardware, dit is volledig flexibel ofwel men kan uitbreiden of aanpassen waar nodig is en wanneer men maar wenst!

Lage investering, hoge ROI:

Uiteraard is het niet nodig om aan te passen, wij leveren dan ook een kant-en-klaar systeem voor een lage inversting met hoge ROI !

Customized:

Er is geen limiet op de mogelijkheden, u bent niet contract-gebonden en bent volledig vrij om aan te passen. Wij leveren enkel systemen met maximale flexibiliteit, zo kunt u een Raspberry Pi, PLC, Arduino (Pro) of ander systeem toepassen en koppelen aan de PrisonGames software. Tevens kunt u het aanpassen naar wens aan ons uitbesteden. 

"Ontdek de veelzijdigheid van het PrisonGames systeem"

PrisonGames software is niet enkel voor prison-escape rooms, zo kunt u het systeem gebruiken voor elk gewenst systeem waarbij een tijds-blok (RFID of QRCode) koppeling vereist is. Het systeem koppelt een RFID (of QRCode) aan een groep, welke score en positie behoud hanteerd zodat uw klanten achteraf kun score kunnen zien via een display (of uitprinten). Zo is het bijv mogelijk om dit op een (mini) golfbaan te koppelen om zo de baan score te volgen voor de klant. Tevens is het mogelijkheid dit te laten uitbereiden en door te sturen naar de cloud (het web) en/of uw interne systemen.

 

Het PrisonGames systeem heeft zich reeds bewezen, het garandeerd minder personeelslasten (dan een escape room bijv.) door eenvoudige procedures, meer klanten mogelijk per tijds-blok en minder uitval. Daarbij vervult het PrisonGames meer gaten in de markt dan enkel prison-escape rooms, zoals een uitereiding tot (mini) golf RFID tracking en andere oplossingen.

 

PrisonGames 3

Wij ontwikkelen constant door aan onze systemen zo is PrisonGames 3 de basis van waaruit wij continue door ontwikkelen.

Tevens zullen we hiermee de mogelijkheden en beheer nóg beter maken zodat jij kunt focussen op jouw bredrijf!

Tijds-blok systemen

Voor uw klanten is het gemakkelijk om toegang te verkrijgen voor een bepaalde tijdsduur via bijv RFID, QR-Codes en/of via een App (of online). Dit is ideaal voor bijvoorbeeld bowling, (prison) escape-rooms, ruimtes (kinderfeestjes) of arcade machines. Tevens is dit toe te passen in andere (niet dagrecreatie gerelateerde) systemen. Er is altijd een mogelijkheid!

Andere systemen

Digitalisering en automatisering is mogelijk voor vrijwel alles, zo hebben wij reeds een concept ontwikkeld dat arcade machines op een andere manier geactiveerd laat worden. Zo hoeft de klant géén EURO's in te werpen maar werkt dit met pre-paid via bijvoorbeeld een App en/of online (browser). Dit biedt uw klanten de mogelijkeheid om voor een x bedrag de gehele dag gebruik te kunnen maken van een arcade machine, ongekent!

Vraag vrijblijvend een demo op locatie!

Benieuwd geworden? Wil jouw bedrijf ook profiteren van een autonoom softwarepakket voor een PrisonGameRooms? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Ontketen de kracht van innovatie en breng jouw entertainmentervaring naar nieuwe hoogten!" Wij staan geven u graag een demo op locatie in Zuid-Limburg.