Automatisering van plezier & dagrecreatie.

Van Concept tot Realiteit

Introductie

Bij onze software- en hardwareontwikkeling begint het avontuur met een kennismaking. Wij nemen de tijd om samen met u te verkennen welke mogelijkheden er liggen. Het introductiegesprek is onze eerste stap, waarin we uw bedrijf, doelstellingen en specifieke behoeften leren kennen. Na de kennismaking volgt een diepgaande behoefteanalyse, waarbij we uw organisatie doorgronden en mogelijkheden voor automatisering, procesverbetering en software-ontwikkeling identificeren.

Plan in detail

Met alle inzichten in handen stellen we een gedetailleerd projectplan op. Dit plan, inclusief voorgestelde oplossingen, benodigde middelen en verwachte resultaten, wordt aan u voorgelegd voor goedkeuring. Uw feedback is cruciaal, en we passen het plan aan totdat het volledig aan uw wensen voldoet.

Uitvoering

De daadwerkelijke uitvoering van het project markeert de volgende fase. Van softwareontwikkeling tot implementatie van automatiseringsoplossingen. We gebruiken diverse programmeertalen, zoals Xojo, C/C++, Node-RED, JSON en HTML, afhankelijk van het project en werken met hardware zoals Raspberry Pi, Arduino Pro en Phidgets, UniPi en nog veel meer.

Tussentijdse communicatie

Tijdens dit proces houden we nauw contact met u. Reguliere updates en open communicatie zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang. Onze grondige kwaliteitsborging garandeert dat de oplossingen aan uw verwachtingen voldoen.

Oplevering

Zodra het gewenste resultaat is bereikt, leveren we de oplossingen aan u op. Maar daar stopt onze betrokkenheid niet. Nazorg en continue ondersteuning zorgen ervoor dat de oplossingen optimaal blijven functioneren en evolueren met uw behoeften. Wij blijven vooruitkijken naar toekomstige uitdagingen en technologische ontwikkelingen, zodat uw oplossingen altijd up-to-date blijven. Samen bouwen we aan een duurzame en innovatieve toekomst.


Samenwerken aan Innovatie 

Bij 3DiY geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie. Onze nauwe samenwerking met u is gericht op het identificeren van nieuwe mogelijkheden en het toevoegen van waarde aan uw bedrijf. Onze focus ligt op het ontwikkelen van creatieve oplossingen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

In een tijdperk waarin digitalisering de norm is, leggen we onze nadruk op het verbeteren van bedrijfsprocessen en het creëren van oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om het automatiseren van alledaagse taken om efficiëntie te bevorderen of het bouwen van geavanceerde tijdsblokreserveringssystemen om uw dienstverlening te optimaliseren, 3DiY staat voor innovatie en vooruitgang.

We begrijpen dat de markt voortdurend evolueert. Daarom blijven we bij de tijd door de nieuwste technologieën toe te passen. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en biedt uw bedrijf veelbelovende toekomstperspectieven. Samen met 3DiY bent u klaar om de uitdagingen van de moderne zakelijke wereld aan te gaan en succes te boeken in een tijdperk van voortdurende verandering."


Offerte, Plan, Ontwikkeling, Oplevering

Wij bieden een prijsindicatie in de vorm van een offerte op basis van uw projectwaarde. Na goedkeuring ontvangt u een gedetailleerd plan van aanpak. Tijdens de ontwikkelfase houden we u op de hoogte met regelmatige updates. Pas wanneer het gewenste resultaat is bereikt, volgt de oplevering. We staan open voor aanpassingen gedurende het proces.

Zin om in actie te komen?

Neem contact met ons op en vraag direct ons aanbod aan!